Determination of optimum conditions of furocoumarins extraction from the fruits of Ammi majus
Abstract
About the Authors
V. A. KalmykovRussian Federation
N. N. Prokhorenko
Russian Federation
E. Yu. Bulychev
Russian Federation
P. V. Krutov
Russian Federation
A. I. Gromakova
Russian Federation
References
1. Булычев Э.Ю., Бурляев В.В., Бурляева Е.В., Крутов П.В. // Вестник МИТХТ. 2014. Т. 9. № 3. С. 92-97.
2. Прохоренко Н.Н. Метод натуральных масштабов. Приложение к научно-исследовательским и инженерным задачам. Калуга: Изд-во Н.Ф. Бочкаревой, 2006. 187 с.
3. Пынкова Т.И., Таран Ю.А. // Известия ВУЗов. Химия и хим. технология. 2013. Т. 56. № 12. С. 28-33.
4. Таран Ю.А., Пынкова Т.И. // Вестник МИТХТ. 2012. Т. 7. № 2. С. 39-43.
5. Dogalev E.V., Taran Yu.A. // Theoretical Foundations of Chemical Engineering. 2009. V. 43. № 4. P. 457-463.
Review
For citations:
Kalmykov V.A., Prokhorenko N.N., Bulychev E.Yu., Krutov P.V., Gromakova A.I. Determination of optimum conditions of furocoumarins extraction from the fruits of Ammi majus. Fine Chemical Technologies. 2015;10(5):44-47. (In Russ.)